PR+LITERATURA: Alan Dean Foster, Star Trek (filmová novelizace)

Článek od: Anonym - 06.03.2012

Nakladatelství Laser-books nezanevřelo ani na Star Trek. V nejbližších dnech vydá v edici Původní Star Trek novelizaci filmového pojetí Star Treku, které nás před pár lety příjemně překvapilo.

Anotace:

Jeden vyrůstal na kukuřičných polích v Iowě, pral se za svou nezávislost, chtěl uniknout životu, který mu chystal jenom lhostejnost, marnost a zapomnění.
Druhý vyrůstal mezi rozeklanými skalami drsné vulkanské pouště, pral se, aby ho přijali, chtěl sladit logiku, kterou ho učili, s emocemi, které cítil.
V dalekých končinách Galaxie, v místě a čase, které nikdy neměly existovat, se objevuje nástroj zkázy. Jeho pološílený kapitán přeje smrt všem rozumným bytostem, touží zničit každý civilizovaný svět, aby tak pomstil zničení svého světa.
Dvě zcela odlišné a nepoddajné osobnosti jménem Kirk a Spock musejí najít způsob, jak vést jedinou posádku jediné lodi, která je může zastavit.

Akce:

Právě teď si můžete románovou adaptací nejnovějšího Star Trek filmu od spisovatele Alana Deana Fostera objednat pomocí webového formuláře na stránkách nakladatelství Laser-books (http://www.laser-books.cz/startrek2009.html).

Zásilková služba nakladatelství je patrně jediná, která poskytuje všem zákazníkům slevu, a přitom si neúčtuje poštovné ani žádné jiné další poplatky. Sleva je u nás skutečnou slevou bez dalších podmínek a hlavně pro každého!

Alan Dean Foster: Star Trek
Laser-books 2012,
překlad Jakub Jungmann,
vázaná,
304 stran,
cena 289 Kč
ISBN 978-80-7193-282-6

Využijte našich slev a kupte si románovou adaptaci nejnovějšího Star Trek filmu od Alana Deana Fostera spolu s knihou Star Trek: Nemesis! Pro všechny, kdo využijí této nabídky, platí sleva 30 %, pro majitele čtenářských kont pak sleva 50 %.

Alan Dean Foster

Alanova práce do současnosti zahrnuje výlety do všemožných žánrů od science-fiction a fantasy, přes horor, detektivky nebo western, až po historické romány či současnou fikci.

Napsal nepřeberné množství článků o filmech, vědě nebo sportovním potápění a vydal novelizace mnoha známých filmů velkých produkcí, jako jsou například: Star Wars, první tři díly ságy Vetřelec, Lebkouni nebo Riddickovy kroniky.

Mezi jeho další práce patří scénáře pro rozhlasové hry a dramatizace a příběh pro první Star Trek film. Jeho román Shadowkeep byl vůbec první knižní adaptací původní počítačové hry.

Sám publikuje v angličtině, ale jeho knihy byly přeloženy do více než 50 jazyků a získal mnohá ocenění, například i v Rusku. Mysteriózní román Cyber Way získal cenu Southwest Book Award - byla to první beletrie, které se to podařilo.

Fosterova, někdy humorná, občas až ostře vážná, ale vždy zábavná, krátká próza, se objevila ve všech hlavních SF magazínech, stejně tak jako v původních sbírkách a několika přehledech toho nejlepšího za uplynulý rok. Jeho doposud vydané dílo čítá více než sto knih.

Přidat komentář