SF AKCE: Přehled SFFH akcí březen 2012

Článek od: Redakce - 28.02.2012

Autogramiáda a beseda Juro Červenáka

Pořadatel: Brno Joštova
Termín akce: 29. 2. 2012
Začátek: 16.00
Brno Joštova

Srdečně Vás zveme na autogramiádu a besedu úspěšného autora fantasy děl Juro Červenáka u příležitosti nové knihy ,,Ďáblova pevnost - 3. díl".

Více zde.


Autogramiáda Juraje Červenáka v Krakatitu

Srdečně vás zveme na autogramiádu a besedu Juraje Červenáka u příležitosti nové knihy Ďáblova pevnost a románu na pokračování Chřestýš Callahan a brána démonů. Nebude ale chybět ani povídání o připravovaných knihách, zejména o Zlatu Arkony z cyklu o černokněžníkovi Roganovi.

Akce se uskuteční ve čtvrtek 1. března od 15.00, a to v knihkupectví Krakatit (Jungmannova 14, Praha).


Křest Conana

Křest knihy Václava Vágenknechta Conan – Bélitin tanec smrti proběhne ve čtvrtek 1. 3. 2012 v 17.00 v knihkupectví Krakatit v 1. patře na adrese Jungmannova 14, Praha 1.

Pod vedením Bélit, Královny Černého pobřeží, a Conana, jenž se proslavil jako Amra, ovládla černá posádka galéry Tygřice Západní oceán. Obávali se jich námořníci, pobřežní kmeny i vládci mocných říší. Piráti připomínali žraloka na lovu, s nadšením posílali ke dnu nepřátelské lodě, drancovali a užívali si, bojovali i s mágy a nadpřirozenými bytostmi. Stali se postrachem Smaragdových břehů, znamenali život i smrt. (anotace)


Křest komiksu Ve stínu šumavských hvozdů

Nakladatelství Lipnik vás srdečně zve na křest komiksu Ve stínu šumavských hvozdů. Karel May - Božena Němcová - Karel Gott - ti všichni na jednom místě.

Další informace zde.


Trpaslicon 2012

Trpaslicon 2012 odstartuje v pátek 9. března 2012 v 19 hodin v prostorách ZŠ Květnového vítězství v Praze na Chodově (z metra C Háje autobusem č. 154, 170 nebo 203 do zastávky „Brechtova“; zobrazit na mapě.) Historií se stane v neděli úderem poledne. Spát se bude ve vlastních spacácích na podlahách tělocvičen a tříd. Jídlo a pití zajistí bufet U Piráta Luigiho. Jeho pochoutky nemají obdoby. Vezměte si s sebou přezůvky, ať to po nás nevypadá jako Listerův koš na špínu koncem měsíce. I pokud jste násosky, zdržte se alkoholu. Osoby ve stavu pokročilé mentální inkompetence budou vyvedeny.

http://trpaslicon.cervenytrpaslik.cz/


Nemesis slaví narozeniny

Od 8. do 10. 3. bude v Galerii Nemesis probíhat happening. Kromě vernisáže autorské výstavy Martina Zhoufa pokřtíme katalog Galerie Nemesis, sběratelské kartičky "Master of Czech and Slovak Sci-fi and Fantasy", vystavíme vítězná díla soutěže, setkáme se s autory, Pevností, XB-1 a dalšími hosty a všem nabídneme většinu děl se speciální, happeningovou desetiprocentní slevou.

http://www.galerienemesis.cz/


Domesticon 2012

Domesticon je con od fanoušků fantastiky pro fanoušky fantastiky (a to nejen ve formě fantasy, ale i historie, RPG, mytologie, pohádek a dalších literárních žánrů, hudby..). Místo, kde můžete potkat podobně založené tvory různého věku, pohlaví, rasy, povolání i přesvědčení. Termín a místo konání: 16. – 18. 3. 2012, ZŠ Štáflova, Havlíčkův Brod

Více zde.


Další akce můžete najít například na www.fandomar.cz.

Přidat komentář