FILM: Siriusovy Filmové novinky 1

Článek od: Martin Stručovský - 04.10.2011

Michael Fassbender jako Robocop?

Nový Robocop patří k těm filmům, o němž se toho napovídalo opravdu hodně. Chvíli se kolem něj coby režisér motal Darren Aranofsky (Černá labuť, Fontána), ale nakonec se na sesli posadí José Padilha, který studium MGM a filmové diváky okouzlil svými filmy Tropa de Elite. Ovšem ten nejdůležitější úkol teprve přichází – je potřeba někoho obléct do kovového obleku a masky. A tím někým by se měl stát Michael Fassbender. Herec, který začínal v seriálech jako Bratrstvo neohrožených a Hercule Poirot zazářil v roce 2009 v Tarantinových Hanebných panchartech a od té doby se mu daří víc než skvěle. Podle posledních zpráv se režisér s možným představitelem ještě nesetkal, ale schůzka je prý na spadnutí.

Martinův komentář:

Fassbender sice v současnosti patří k jedněm z nejvytíženějších herců, talentu má na rozdávání a byl by blázen, kdyby do tohohle nešel. Takže za mě všechny palce určitě nahoru. (Robocop - 2013)

Supermanova máma s obličejem Aylet Zurer

Mezi jedny z nejočekávanějších snímků roku 2013 patří Snyderův Superman: Man of steel. Natáčení je v plném proudu, první pirátské fotky Supermana bez jeho tradičních slipů už si můžete dokonce prohlédnout na internetu, stejně jako obsazení, které vypadá velmi dobře. Během tohoto týdne proběhla internetem zpráva ohledně změny v obsazení. Supermanovu matku nebude hrát původně obsazená Julia Ormond, ale Aylet Zurer, kterou jste mohli vidět ve snímku Andělé a démoni.

Martinův komentář:

Julii Ormond jsem žral už jako malý, když jsem ji viděl v Sabrině nebo v Prvním rytíři a těšil jsem se, jak svým kouzlem obohatí i kluka z Kryptonu. Zcela logicky mě tedy tato zpráva nepotěšila, protože Aylet Zurer působí nevýrazně. Na druhé straně ale může překvapit. (Man of Steel - 2013)

Wanted 2

Snímek Wanted, natočený podle komiksu Mrtvý nebo živý, byl trhák, který ukázal několik věcí: Rus může natočit nehoráznej biják, James McAvoy je schopný zahrát víc, než jen stvoření z Narnie a zadek Angeliny Jolie stojí ještě pořád za to. Už po premiéře bylo jasné, že dvojka prostě musí vzniknout. Sice to trvalo déle než chvilku, ale zdá se, že by k tomu mohlo konečně dojít. Film se probouzí z letargie a mělo by se začít pracovat na scénáři, který stejně jako první díl, tvoří Darek Haas (možná příbuzný našeho Huga) a Michael Brandt. Ve vzduchu pak visí několik otázek: Vrátí se režisér jedničky – Timur Bekmambetov? A co herecké obsazení? Jediný, kdo má jistý návrat je James McAvoy. A i nad jeho návratem visí otazník, protože má na stole nabídku zahrát si Eltona Johna ve filmu, který bude o Eltonu Johnovi.

Martinův komentář:

Wanted se mi na rozdíl od komiksu nelíbilo, takže kdyby dvojka nevznikla, vůbec bych se nezlobil. (Wanted 2 - 2013)

Komentáře

já tehdy rovnou čekal, že Wanted film bude naprosto děsivý, takže nakonec jsem byl poměrně příjemně překvapen  a navíc to DVD mám pěknou kovovou krabičku wink

... ale když jsem si ho teď připomněl, tak mi vyvstala v mysli vzpomínka na to jejich střílení švihem a do zatáčky. Možná to inspirovalo jednoho z držitelů Darwinovy ceny:

Naneštěstí Gerald zřejmě patřil do skupiny lidí, kteří nedovedou současně žvýkat žvýkačku a chodit. Během krkolomné palby přes rameno se mu totiž podařilo střelit sebe samého do hlavy, čímž celou honičku přivedl k náhlému konci. (http://janvaclavik.cz/?page=blog&clanek=darwinovy-ceny-aneb-cena-za-nejkurioznejsi-smrt)

Darwinovy ceny jsou úúúžasné :-DDD

Vřele doporučuji všem, jen jsem tak jukla a u lupiče, co šel do obchodu se zbraněmi už jsem se nemohla ani chechtat...to si dám určitě v PC do záložek :-)

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

looks [b][url=http://www.nikefree-runnorge.org/menn-nike-free-run-c-13.html]Menn Nike Free Run[/url][/b] natural but gorgeous! If even French is out [b][url=http://www.nikefree-runnorge.org/menn-nike-lunar-c-3.html]Menn Nike Lunar[/url][/b] of the question, clear [b][url=http://www.nikefree-runnorge.org/menn-nike-lunar-haze-c-32.html]Menn Nike lunar haze+[/url][/b] nail varnish is a sneaky alternative. Nail biting isnt a good thing to do, and it will ruin your nails. [b][url=http://www.nikefree-runnorge.org/menn-nike-lunar15-c-6.html]Menn Nike Lunar+1.5[/url][/b] You can buy top coats [b][url=http://www.nikefree-runnorge.org/menn-nike-free-run-20-c-5.html]Menn Nike Free Run 2.0[/url][/b] that are specially formulated for people that have a bad habit of this, [b][url=http://www.nikefree-runnorge.org/menn-nike-free-tr-fit-c-30.html]Menn Nike free Tr Fit[/url][/b] that [b][url=http://www.nikefree-runnorge.org/]Nike Free Run Norge[/url][/b] taste really bitter a...

Přidat komentář