PR+CON: Gatecon 2011

Článek od: Anonym - 07.04.2011

Gatecon, největší setkání fanoušků Hvězdné brány v Čechách, zažil svůj první ročník už v roce 2003. Letos jej tedy čeká už devátý rok existence a těšit se můžete na velkou spoustu zajímavostí. Začněme ale tím, co se nemění. Gatecon jako již tradičně proběhne jako jedna z velkých linií na chotěbořském Festivalu fantazie začátkem prázdnin. Tento rok konkrétně od čtvrtka 30. 6. až do pondělí 4. 7. Pokud tedy zatím tato data v diáři zaznamenána nemáte, je nejvyšší čas s tím něco udělat.

Ochutnávka z programu:

Slavnostní udílení cen EyTý

V rámci letního Festivalu fantazie proběhne 5. července vyhlášení Ankety EýTý roku 2011. O vaši přízeň se ucházejí kandidáti ze tří seriálů - Star Trek, Star Wars a Stargate. Je jen na vás, kteří nominovaní získají cenu EýTý pro rok 2011. Hlasujte na adrese: http://eyty.sg1.cz. Samotné vyhlášení bude probíhat formou zábavného komponovaného večera, který na FF nemá obdoby.

Hvězdný milionář

Napjaté očekávání, publikum skoro ani nedýchá a soutěžícímu pomalu stékají krůpěje potu z čela. Bude to možnost a) Hathor, nebo možnost b) Niirti? Odpověď publika byla nepřesvědčivá a 50:50 nepomohlo. Jak tedy najít odpověď na otázku, která Goa'uldka je nejvíc sexy?

Pravda, podobnou otázku asi v Milionáři nepotkáte, nicméně na letošním Gateconu budete mít šanci posadit se do horkého křesla a pustit se do duelu s moderátorskou dvojicí Petroit a Korchy, kteří protentokrát zastoupí Vladimíra Čecha. Napínavá soutěž o pořádně zajímavé ceny. K deseti milionům zatím ještě nikdo nedokázal vystoupat, buďte první!

Dabingový workshop

I když na původní znění nedáme dopustit, víte, že dabing nás baví. Spolupracovali jsme na překladech novějších sezón SG-1 pro televizní dabing a dabujeme si čas od času pro zábavu. Naposledy jste se mohli pobavit u veselé Hahathor nebo dosud nevídaného a naprosto finálního předabovaného sestřihu původního filmu pod názvem Stárgejt: Final Cucut.

Když to baví nás, řekli jsme si, že byste si to určitě chtěli také vyzkoušet, a proto v letošním programu Gateconu najdete dvě workshopové dvouhodinovky, kde si pod zkušeným vedením našeho režiséra Shake_meloun ve spolupráci s JacobemCarterem budete moci nadabovat vlastní postavu. Výsledkem workshopu bude jedna kompletně nadabovaná scéna, kterou si pustíme.

A tím ještě ani zdaleka nekončíme, čekejte na další novinky ze zákulisí a hlavně: přijďte se na nás podívat do Chotěboře. Další informace na adresách: http://gatecon.sg1.cz/ a http://festivalfantazie.cz/.

Radim "Johny Idler" Klepetko, Stargate Command

Přidat komentář