Vánoční soutěž Sardenu

Článek od: Redakce - 02.12.2010

Milí čtenáři,

rok se s rokem sešel a opět se blíží Svátky klidu a míru - Vánoce. I letos budeme na Sardenu štědří díky výše uvedeným nakladatelstvím, která poskytla atraktivní knižní tituly do naší dozlatova vypečené soutěže. Patří jim neskonalý dík celé naší redakce.

Tento rok nečekejte žádné nudné odpovídání na řadu otázek, neboť Vánoce jsou časem, který bychom rádi prožili v kruhu svých blízkých v klidu, pohodě a hojnosti. V neposlední řadě je chceme prožít v radosti a proto se snažíme nadělovat dárky. Rozhodli jsme se, že nebudeme nadělovat pouze my, ale umožníme to i vám.

Zadání soutěže:

Napište nebo nakreslete originální, vroucné, milé vánoční přání Ježíškovi. Může být pro kohokoliv (známému, neznámému, příteli či nepříteli - fantazii se meze nekladou). Odešlete ho na e-mail redakce (sarden@pagiserver.cz) do 11. prosince 2010. Do předmětu uveďte "Vanoce 2010". Z došlých přání vybere naše redakce ta nejlepší a vítěze odměníme. Tři z vás, kteří podle naší redakce napíší to nejoriginálnější, nejvroucnější, či nejmilejší přání k Vánocům budou mít zároveň možnost obdarovat svého bližního (autor obdrží knihu, stejně jako jím vybraný přítel). To je šest knih pro tři soutěžící. Takže tu stále čeká deset dalších pro ostatní soutěžící. A to už je velmi vysoká pravděpodobnost, že i vaše přání nás zaujme.

Jestliže máte jasno v tom, kterou knihu byste upřednostnili v případě úspěchu, uveďte v e-mailu kromě své adresy (a adresy známého) i pořadí titulů, které by vás v případě výhry potěšily nejvíce.

Upozornění:

Účastníkům ze Slovenska nemůžeme zaručit případné doručení výhry před Vánoci.

Seznam knih v soutěži:

  • Nakladatelství Argo poskytlo do soutěže knihy Labyrint (P. Renčín), Vyslanci mrtvých (A. Castro) a Spiknutí Ryšavého vlka (R. Redick)
  • Nakladatelství Brokilon poskytlo do soutěže knihu Brána Irkally (J. Červenák)
  • Nakladatelství Dokořán poskytlo do soutěže knihu Vyděděnec a jiné povídky (H. P. Lovecraft)
  • Nakladatelství Fantom Print poskytlo do soutěže knihy ze série Ulldart (M. Heitz) - bráno jako jedna výhra.
  • Nakladatelství Laser-books poskytlo do soutěže knihy Kraken (C. Miéville) a New Space Opera 2 (eds. Dozois a Strahan)
  • Nakladatelství Leonardo poskytlo do soutěže knihu Tovaryš (A. Drescher)
  • Nakladatelství Plus (Albatrosmedia a. s.) poskytlo do soutěže knihy Čerpadlo 6 (P. Bacigalupi) a Neuvěřitelná dobrodružství Adély Blanc-Sec
  • Nakladatelství Straky na vrbě poskytlo do soutěže knihu Temní ilumináti (J. Pohunek)
  • Nakladatelství Triton poskytlo do soutěže knihy Brasyl (I. McDonald) a Zlá doba pro Draky (S. Lukjaněnko a N. Perumov)
  • Nakladatelství Zoner press poskytlo do soutěže knihy Impérium černé a zlaté (A. Tchaikovsky) a Světová válka Z (M. Brooks)

Redakce Sardenu děkuje všem nakladatelům za výše poskytnuté ceny do soutěže.

Komentáře

Děkuji za dotaz. Ačkoliv jsme jasno měli již minulý týden (hlasovalo 7 redaktorů), tak se mi skrze zaměstnání a četné besídky nepodařilo vyhodnocení zpracovat a nakladatele obeslat (z části za to může i to, že nemálo ze soutěžících neuvedla svoji adresu, případného známého nebo tituly, o které by měli zájem). Zítra tedy spatříte vyhlášení a postupně uveřejníme i příspěvky, které jsme vyhodnotili jako nejzajímavější.

Omlouvám se, že furt otravuji, ale který zítřek jste měl na mysli? Ikdyž chápu že nejlepší datum na vyhlášení výsledků vánoční soutěže je asi o Vánocích...

...nakonec, jsem to z osobních důvodů nezvládl dotáhnout do Vánoc, načež jsem odjel na návštěvu k rodičům, kde jsem byl až do dnešního dne bez internetu. Za 30 minut bude vyhlášení na hl. stránce. Ceny nakladatelé rozeslali ještě v prosinci.

Přidat komentář