GALERIE: Komiks Salon / IstroCon 2010

GALERIE: Komiks Salon / IstroCon 2010

Článek od: Redakce - 22.09.2010

Fotografie do Galerie poskytl Ján Žižka. Kompletní galerii si můžete stáhnout zde (*.rar - 42,21 MB)

Ovšem hned na první přednášce jsem zapomněla na noční vojenské cvičení. Cyberpunk Michala Dudiče a Steampunk Sama Peťovského a Veroniky Klubertové se skvěle doplňovaly nejen neočekávanými slajdy. Úžasným zážitkem byly jako vždy Premeny človeka vo fantastike Ondreje Herce a přednáška o dracích Františky Vrbenské k příležitosti křtu knihy Legendy: Draci.

Ale Draci nebyli jediní, kdo na Istroconu prožili své křtiny. Petře Neomillnerové se narodila čtvrtá Tina Salo a Ďurovi Červenákovi druhý Černokňažník.

Potom ovšem nastal skutečně zlatý hřeb celého IstroConu – slovenská adaptace muzikálu Dr. Horrible´s sing-along blog. Texty byly do slovenského jazyka přebásněné opravdu úchvatně a protagonisté byli fenomenální. Všichni uměli výborně zpívat a také dobře hrát, ale představitel Dr. Príšerného, Ondrej Kaprálik byl skutečným hereckým triumfem a kdybych se za to trošku nestyděla, přiznám se, že u mě došlo i na slzičky… Ups, tak je to venku.

A to byl okamžik, kdy jsem si řekla, že i kdybych měla obě noci strávit čekáním venku v zimě před Istropolisem, tak mi IstroCon stál za to.

Přidat komentář