MEJLEM: Analýza duše českého televizního a filmového diváka

Článek od: Anonym - 19.08.2010

Startuje průzkum mapující preference a smýšlení televizních a filmových diváků. Pomocí barvově-asociační metody se snaží například zjistit, které žánry diváci preferují, co si myslí o české a zahraniční filmové produkci, jaké typy seriálů sledují a jak vnímají reklamu či teleshopping. Test je k dispozici na http://www.dap-services.cz/snimac/filmplus/.

PRAHA, 3. srpna 2010– Opravdu Češi nejvíce preferují české filmy? Mají raději akční, romantické nebo sci-fi? Sledují pořady o vaření nebo spíše o zahrádkaření? Co si myslí o filmech pro pamětníky? Jak diváci vnímají reklamu či teleshopping? Na tyto a další otázky (viz níže okruhy průzkumu) se snaží najít odpověď průzkum společnosti IKO TV Central Europe, provozovatele televizních kanálů Film+, Fishing&Hunting a DoQ, a společnosti DAP Services, tvůrce barvově-asociační psychologické metody testování.

Průzkum se snaží zmapovat smýšlení tuzemských televizních diváků pomocí barvově-asociačního testu. Ten umožňuje rychle a velmi spolehlivě zjistit skutečné postoje respondentů. Potvrdí nebo změní průzkum zaběhané představy o chování konzumentů televizní zábavy? Do testu je možné se zapojit na http://www.dap-services.cz/snimac/filmplus/. Průzkum bude probíhat on-line zhruba do poloviny srpna. Zodpovězení otázek průzkumu zabere přibližně deset minut.

Respondenti získají osobnostní test zdarma

Všichni respondenti průzkumu mohou zdarma získat svůj aktuální psychologický profil – jak na tom jsou z hlediska vlastních duševních sil. Obdrží e-mailem bonusový kód, který jim na portálu www.znam.se bezplatně zpřístupní patřičný test. Portál je zaměřen na osobnostní rozvoj jednotlivců. Pomáhá zjistit, v jaké psychické kondici se člověk zrovna nachází, a zároveň rozeznat a včas odstranit možné příčiny stresu.

TABULKA: Okruhy průzkumu http://www.dap-services.cz/snimac/filmplus/

  • filmový žánr
  • původ
  • žánry pořadů
  • stáří filmu
  • seriály
  • reklama

Jan Hlaváč

Přidat komentář