Vánoční SOUTĚŽ 02 o knihy Františka Novotného: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 12.12.2019

VYHODNOCENÍ TÉTO VÁNOČNÍ SOUTĚŽE NALEZNETE ZDE.

 

Celý prosinec se věnujeme tvorbě Františka Novotného, v rozsáhlém rozhovoru, v recenzích i v oprášených starších příspěvcích, třeba ze křtu knihy Křižník Thor. Konec roku je ve znamení Vánoc a letošní vánoční soutěžení se tedy poveze na vlně fenoménu Novotný, jak jsme celý projekt nazvali. Soutěže budou celkem tři a do všech tří můžete posílat svoje odpovědi po celou dobu trvání vánočního soutěžení. Všechny tři výherce vylosujeme najednou nejpozději 23. prosince. Sice tak nedostanete svojí vánoční výhru pod stromeček, ale budete vědět, že je vaše a po Novém roce dorazí jako opožděný dárek.

Jako DRUHOU vám nabídneme OSUDOVÝ KONVOJ, který vyjel ze sardenského archivu, je zcela neošoupaná a čeká jen na svého výherce. Stačí, když nám napíšete:

  • Ve kterém roce a v jakém nakladatelství kniha vyšla?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz, do PÁTKU 20. prosince 2019, do předmětu napište VÁNOCE 02 nebo Osudový konvoj (fakt tam nepište nic jiného, jinak se v tom nevyznáme :-D) a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

 

Přidat komentář