NOVOROČNÍ BLESKOVKA je Incident v Čechách: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 01.01.2019

Nejdřív první správná odpověď v letošním roce: Děj se odehrává v 17. století a hlavní hrdina je Vatikánský agent Maxmilián.

A hned potom také první výherce:

  • Eliška V. z Kopřivnice

Gratulujeme k výhře z Novoroční bleskovky a velice brzy jedeme dál!

 

Jak jsme slíbili před pár dny, otevíráme rok 2019 Novoroční bleskovkou a je to víc než stylově. Začít nový rok Incidentem v Čechách... to si nemůže dovolit každý.

Díky nakladatelství Mystery Press si může jeden z vás záhy rozšířit svoje obzory i knihovnu o román švédského autora Thomase Årnfelta. Incident v Čechách je temný historický thriler odehrávají se, jak už sám název napovídá, v našich končinách. A chcete-li se dozvědět, jak to celé bylo, stačí, když si zjistíte odpověď na následující otázku.

  • Ve kterém století se román odehrává a co je ten hlavní hrdina vlastně zač?

Svoje bleskové odpovědi nám zasílejte na stále platnou a známou soutěžní adresu sardensoutez@centrum.cz do (POZOR!!!) dnešní půlnoci 1.1.2019. Do předmětu napište Incident v Čechách nebo Novoroční bleskovka a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu. A taky nezapomeňte, že čas máte skutečně jen do dnešní půlnoci, pak se první letošní soutěž uzavře.

Těšíme se na vaše odpovědi a vy se těště i na další soutěže, máte totiž rozhodně na co! Nová soutěžní sardenská sezóna budiž zahájena!

Přidat komentář