Velká vánoční soutěž 04: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 26.11.2018

Otázka byla na první pohled jednoduchá, neboť se ptala v jednotném čísle, avšak většina z vás se nenechala zmást. A koneckonců, i když jste třeba poslali jen jedno jméno z těch několika, stejně jsme vás do slosování zařadili. Vždyť jsou Vánoce!

Celého projektu se účastnilo několik režisérů v čele s Riddley Scotem, který byl hlavně producentem celé téhle taškařice a režiséry různého počtu epizod byli též Edward Berger, Tim Mielants, Sergio Mimica-Gezzan.

Na svůj Terror do ouška se může těšit:

  • Alena K. z  Předměřice (nebo z Předměřic?) nad Labem

Gratulujeme!

 

Poslední, čtvrté vánoční klání je před námi. Přpravili jsme si pro vás pořádnou adventní tečku. Bude to Terror!!! A protože v dnešní době nemusíte knihy jen číst, ale i poslouchat, máme pro vás díky vydavatelství OneHotBook Terror rovnou pěkně do ouška. Jejich převánoční, pořádně vymazlená pecka od Dana Simmonse, kterou namluvilo hned jedenáct herců, může být vaše, pokud nám napíšete:

  • Kdo je režisérem stejnojmenného seriálu, který se v letošním roce objevil na obrazovkách?

Svoje odpovědi posíllejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 2.12.2018, do předmětu napište Vánoce 04 a nezapomeňte na svoje celé jméno. Adresa tentokrát není potřeba, výherce obdrží kód k elektronické verzi.

Těšíme se na vaše odpovědi.

Přidat komentář