SOUTĚŽ speciál o lístky na Vienna Comic Con: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 06.11.2017

Odpovědí na tuto soutěžní časově omezenou příležitost nepřišlo zas tak mnoho, ale losovat z čeho bylo a jeden šťastlivec svoje lístky nakonec úspěšně obdržel. Jeho obsáhlou a vtipnou odpověď zde nezveřejníme celou, ale dovolíme is citovat: " V Ostravě kraji museli někdy v 13. století upálit čarodějnici a ta když umírala vyslovila kletbu! "Nebudiž Fantazie!" neboť tady je fantastika opravdu mrtvá. Žádné literární soutěže, žádné cony, které by stály za řeč, jediné větší žárové nakladatelství (Fantom print) a stejně tak i jediný významný spisovatel. Svět o ostravských fantazácích neví...musíte se nás připravit (víte, co dokáží naši fotbalový fanoušci?!) A proto byste ty lístky měli poslat právě mě. Rozhodnete tím o dalším osudu světa."

Bohové nechť vaší volbě požehnají.

Stal se jím Petr ŠLOSARČÍK z Ostravy.

 

Máte už nějaké plány na víkend 18. - 19.11. 2017? Nebojíte se nových a neotřelých zážitků? Jste ochotni vycestovat nejen za hranice všedních dnů (s Čedokem), ale taky za hranice naší malé zemičky? Chtěli jste se někdy podívat na zahraniční Comic Con? Do USA je to pořád ještě strašně daleko?

Pokud jste na naše otázky odpověděli ANO, přečtěte si dobře následující text, zvažte svoje možnosti a všechna pro a proti... a pak nám napište.

No a jestli si štěstěna usmyslí a usedne na vás, můžete se spolu s ní podívat na VIENNA COMIC CON do (překvapivě) Vídně. Budou mít plno zajímavých hostů a všeho možného, jak už to na takových akcích chodí. Nakolik bude jazykové prostředí English (nebo Czech) friendly, těžko říct. Ale kdo chce trochu dobrodružství... a minimálně dívat se určitě bude na co!

Blíže si program můžete prohlédnout zde. Stránky mají anglickou a německou jazykovou mutaci.

V soutěži můžete vyhrát dvakrát dva lístky na tuto akci (jeden pár jen na sobotu a jeden pár na celý víkend) za pouhou odpověď na otázku:

  • Proč bychom měli poslat ty lístky zrovna vám?

Svoje odpovědi posíljete na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 12.11.2017, do předmětu uveďte Vienna Comic Con a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu včetně telefonního čísla. Hned v pondělí vyřídíme výhru a mailem (plus sms) se s vámi spojíme. Důležité je potvrdit nám přijetí výhry zpět, abychom měli jistotu, že o výhře víte. Lístky se pak musí poslat obratem.

Ještě rekapitulace:

1x dva lístky na celý víkend 18. - 19.11.

Veškeré další náklady na cestovné, ubytování i stravu si už musí výherci hradit sami, stejně jako by to bylo v případě výhry lístků na jakoukoli akci tady v Čechách.

 

 

Přidat komentář