Sváteční SOUTĚŽ: o Jak napsat román: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 12.01.2017

Naše sváteční soutěž vás rozhodně zaujala a my vám nyní prozradíme také jméno výherce videokurzu Jak napast román.

Odpověď na soutěžní otázku už ani jedndušší být nemohla a zní Vězněná. Právě za tuto knihu dostal Pavel Renčín cenu Akademie SFFH za rok 2016 a právě tato odpověď přinese jednomu z vás unikátní kód k otevření celého videokurzu.

Výhercem se stala

Edita  HRUŠKOVÁ z Kostomlátek

Gratulujeme!

 


Ježíšek už prosvištěl kolem všech vánočních stromků a (snad) všude zanechal jen nadšení a čirou radost. I my jsme na Sardenu nadělovali, a s předstihem, aby výherci vánoční soutěže dostali svoje knižní dárky pod stromeček. Kdyby však něktěří stále neměli dost a po rozbalovacích orgiích si chtěli třeba zasoutěžit, jsme tady my. A nabízíme všem psaní chtivým jedinečnou příležitost, jak se v tom zdokonalit a načerpat inspiraci u někoho, kdo už něco nejen napsal, ale hlavně úspěšně vydal, a tak zcela jistě ví, o čem mluví.

Možná jste už v éteru zahlédli nějaké upoutávky...

Spisovatel Pavel Renčín se rozhodl, že se podělí o svoje zkušenosti a vypustil do světa videokurz pro začínajíci psavce. Sardenu poskytl jeden free voucher videokurzu Jak napsat román pro našeho výherce a sám o kurzu řekl:

Co je obsahem kurzu?

Lidi se v něm v podstatě dozví vše, co by mohli potřebovat, aby napsali svůj vlastní román.Od toho jak si vybrat téma, jak najít ty správné hlavní postavy, jak vymyslet zápletku a prostředí, jak napsat dobré dialogy, jak vybrat hledisko pro vyprávění knihy až po výběr správného názvu a nabídnutí knihy k vydání nakladateli. A mnoho mnoho dalšího.

Dozví se, kam chodí spisovatelé na své nápady, konkrétní tipy, jak překonat některé problémy, a také triky, které jim mohou ulehčit cestu. V závěru lekcí najdou cvičení - aby si mohli sami některé věci vyzkoušet nebo se nad nimi zamyslet.

Kurzy psaní často připravují lidé, kteří sami nikdy nic nenapsali.Tohle je trochu jiný kurz.

Podívejte se na volně přístupný díl kurzu  zde

Zaujalo vás to? Zkoušíte sami psát? Chcete prorazit s vlastní tvorbou? Máte možnost dostat se k celému kurzu, pokud správně odpovíte na otázku:

  • Jaká kniha Pavla Renčína obdržela cenu Akademie SFFH?

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 31.12.2016, do předmětu napište Jak napsat román a nezapomeňte na svoje jméno, adresu nám tentokát psát nemusíte, protože výhra bude samozřejmě v elektronické podobě.

 

Přidat komentář