Nové tituly z nakladatelství EPOCHA

Článek od: Redakce - 10.12.2016

dovolujeme si vás informovat, že v Nakladatelství Epocha vyšl nové tituly:

 

detektivní román
BOLEST
italského autora
Maurizia de Giovanniho

Zima komisaře Ricciardiho

Anotace

Komisař Luigi Alfredo Ricciardi vidí mrtvé. Zjevují se mu obrazy zločinců i dětí sražených kočárem. Vnímá lásku, kterou prožívají, i překvapení z nejzazšího momentu. Cítí jejich bolest. Slyší jejich poslední slova. Uzavírá se proto do sebe a straní se ostatních lidí. Své schopnosti však zároveň využívá a s obrovskou vervou a dopadá jednoho vraha za druhým. Vidění však mohou být zavádějící. Když je brutálně zavražděn světově proslulý tenor Arnaldo Vezzi, Riccardi musí případ vyřešit v rekordním čase, protože se o případ zajímá samotný Duce. Musí nejen proniknout do světa opery, ale zejména do hlubin pěvcovy černé duše. Pomůžou mu jeho schopnosti k rozlousknutí případu? Vydejte se do spletitých uliček Neapole třicátých let a doprovázejte osamělého komisaře na jeho cestě za nalezením spravedlnosti i lidskosti.

Kniha Bolest je k dostání na pultech knihkupectví od listopadu 2016. Čtenáři si ji ale mohou pořídit i na knižních e-shopech, nebo s 25% slevou přímo na stránkách Nakladatelství Epocha, kde naleznete další informace.

Kniha je k dispozici i jako e-book, zakoupíte za 109 Kč například zde.


Ukázku z knihy naleznete zde.

Info o knize
Bolest / Autor: Maurizio de Giovanni
Překlad: Helena Schwarzová /
Obálka: Shutterstock (grafická úprava Lukáš Tuma)
Formát: váz. s přeb., 145x205 mm
Počet stran: 192
Cena: 185 Kč (e-kniha: 109 Kč)
Nakladatel: Nakladatelství Epocha (www.epocha.cz)
ISBN: 978-80-7557-036-9

 

18. díl série Anita Blakeová, lovkyně upírů
FLIRT
Laurell K. Hamiltonové

Anotace

„I strach? Mohou zombie cítit strach?“ Přikývla jsem: „Ano...“ „To je dokonalé. Takže uděláte to?“ „Skutečně chcete na svého zesnulého muže použít sekeru?“ Přikývla a její tvář byla velmi vážná a sebejistá. Její oči se leskly a šeď se nyní zdála dokonce ještě tmavší, jako oblaka před bouří. „Ach ano, chci. Rozsekám toho parchanta na kusy, zatímco on bude prosit, abych přestala."

 

Když se v kanceláři Anity Blakeové sejdou krátce po sobě dva podivní klienti, jsou jejich příběhy jen slabou předzvěstí toho, do jakých hlubin šílenství může někoho zavést smrt nejbližších. Zejména ty, kteří nevěří jejím ujištěním, že z hrobu se nikdy nevrátí jejich milovaný, ale zombie. A pokud mají dotyční nešťastníci takřka neomezené prostředky a naopak nulové morální zábrany, je na problémy zaděláno.

A tak Anita náhle zjistí, že z nezávazného flirtování v restauraci se stala smrtelně nebezpečná hra. Dvěma lvodlaky, kteří v jejím nitru probudí dosud číhající nebezpečnou šelmu, to jen začíná. V sázce

jsou její milovaní - a je jedině správné, že o životech všech se rozhodne na hřbitově. Na hřbitově, kde procitne něco, co mělo zůstat navěky v hrobě....

 

Kniha Flirt je k dostání na pultech knihkupectví od prosince 2016. Čtenáři si ji ale mohou pořídit i na knižních e-shopech, nebo s 25% slevou přímo na stránkách Nakladatelství Epocha, kde naleznete další informace.

Ukázku z knihy naleznete zde.

Info o knize
Flirt (Anita Blakeová, lovkyně upírů 18)
Autorka: Laurell K. Hamiltonová
Překlad: Dominika Moulíková
Obálka: foto Jakub Jíra (grafická úprava Lukáš Tuma)
Formát: váz. s přeb., 130x194 mm
Počet stran: 144
Cena: 149 Kč
Fantastická Epocha, sv. 59
Nakladatel: Nakladatelství Epocha
ISBN: 978-80-7557-014-7

 

dobrodružný fantasy román Jiřího Dittricha
Elementum

Anotace

Největším problémem Alexandra Summerse byla blížící se maturita. Nebo aspoň do doby, než se mu život obrátil naruby. Vše začne příchodem neznámého cizince. Alex se dozví, že je potomkem jedné z nejstarších, dávno zaniklých civilizací, jež vládla nejen politickou, ale také magickou mocí. Přesněji všemi silami přírody. Tato civilizace ale ve skutečnosti nezmizela. Už po tisíce let se skrývá mimo zraky lidstva a nyní se nachází ve velké krizi.

Alex je nucen chopit se svých povinností a nově objevenou říši ochránit. Jenže s tajemstvím jeho minulosti odhalí i zdrcující pravdu o vlastní rodině. Jeho rodiče jsou už dávno mrtví a úhlavním nepřítelem se stává jeho vlastní bratr, kterého musí porazit. A porážka znamená konec všeho...

 

Elementum je k dostání na pultech knihkupectví od listopadu 2016. Čtenáři si ho ale mohou pořídit i na knižních e-shopech, nebo s 25% slevou přímo na stránkách Nakladatelství Epocha, kde naleznete další informace.


Ukázky z knihy naleznete na:
https://issuu.com/epocha/docs/elementum_ukazka2
https://issuu.com/epocha/docs/elementum_ukazka

Info o knize
Elementum
Autor: Jiří Dittrich
Obálka: Žaneta Kortusová
Formát:brož., 125x200 mm
Počet stran: 520
Cena: 299 Kč
Fantastická Epocha (58. svazek)
Nakladatel: Nakladatelství Epocha
ISBN: 978-80-7557-033-8

 

Přidat komentář