SOUTĚŽ: Gotham Central 1: Při výkonu služby: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 10.10.2016

Gotham Central vás zcela zjevně nenechal chladnými a množství odpovědí (byť byly v této soutěži potřeba dokonce dvě) je tomu důkazem.

Takže:

Předmluvu k prvnímu svazku napsal Lawrence Block.

A film, o kterém byla řeč, se jmenuje A Walk Among the Tombstones (Mezi náhrobními kameny).

A zbývá ještě prozradit, kdo si počte:

Martin HÁJEK z Moravan

Gratulujeme!

 

 

 

Po kouzelnických kejklích Harryho Pottera vzhůru do města hříchu... do Gothamu.

Ed Brubaker je oblíbený nejen mezi českými čtenáři, ale také v redakci Sardenu. A ani letos nás jeho dvorní české nakladatelství BB art neochudilo o další jeho komiks. A pokud znáte kupříkladu Criminal a Criminal – Poslední z nevinných, pak víte, co můžete od Gotham Central 1: Při výkonu služby, čekat. Brubaker se totiž nezaměřuje na hrdinu milujícího netopýry, ale na samotné policajty, kteří většinou hrají druhé housle. Pokud jste četli zmíněný Criminal, pak zhruba tušíte, co můžete od prvního svazku Gotham Central čekat.

A jestli náhodou komiks ještě doma nemáte, můžete zkusit štěstí v naší soutěži o jeden výtisk, které nám do soutěže nakladatelství BB art věnovalo. Do schránky dorazí tomu z vás, kdo bude mít dost štěstí a odpoví nám na následující otázky:

K prvnímu svazku Gotham Central napsal předmluvu jistý slavný autor detektivek. Věděli byste, o koho se jedná?

A jaký film vznikl v roce 2014 podle knižní předlohy, kterou onen spisovatel napsal? Napovíme, že postavu hlavního hrdiny hrál Liam Neeson.

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 16.10.2016, do předmětu napište Gotham Central a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi a přejeme hodně štěstí.