SOUTĚŽ: s nakladatelstvím CREW: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 12.11.2015

Komiksy vás baví a evidentně ani naše krapet komplikovaná soutěž vás neodradila. A jaké byly odpovědi?

Ondřej Neff příběhy napsal a Michal Suchánek nakreslil Děsivé radosti. A výhercem se stal Tomáš Pytlík z Ostravy.
 
Hlavní hrdina komiksu Mezi řádky se samozřejmě jmenuje Tom Taylor, jak se píše v podtitulu. A výhercem druhého komiksu se stala Marie Hořejší z Opařan.

Oběma výhercům gratulujeme a přejeme pěkné čtení.


 

Nakladatelství Crew je častým přispěvatelem výher do našich soutěží. Halloween je sice už kalendářně za námi, ale protože nám ten bubácký kabátek ještě chvíli vydrží, zmateme vám trochu hlavu i v naší soutěžní sekci.

Trick or treat!!! Jak skandují takřka všechny děti v Anglii a Spojených státech v předvečer všech svatých... odměníme vás, když nám odpovíte na dvě soutěžní otázky. Na každou zvlášť, jestli chcete mít šanci vyhrát dvakrát. Takže dávejte pozor, ať to v naší double soutěži správně vychytáte:

Dne 1. listopadu 2015 vám předkládáme první otázku:

  • Kdo je kdo mezi autory právě vycházejícího komiksu Děsivé radosti?

Odpověď najdete velmi snadno, i na Sardenu jsme již vydali Preview...

Jednoduché, že? A v čem je ta zapeklitost? Jestli chcete zkusit štěstí i s druhou knihou, musíte sem prokliknout znovu nejdříve ve středu 4. listopadu, kdy na vás bude čekat druhá soutěžní otázka na druhou knihu. Když odpovíte na obě zvlášť a správně, zúčastníte se slosování o obě knihy. A která je ta druhá? Musíte prostě číst Mezi řádky, abyste se dozvěděli ty správné souvislosti! Takže ve středu...

Svoje odpovědi na 1. soutěžní otázku posílejte do nedělní půlnoci 8. 11. 2015 a do předmětu napište Děsivé radosti. A nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.


Tak co, naši věrní čtenáři? Už jste odpověděli na první otázku? Pokud ne, máte stále možnost! A protože jsme vám slíbili ve středu druhou otázku a vy jste jistě pochopili o který komiks se ve druhé výhře bude jednat, protože umíte číst Mezi řádky, můžete si zasoutěžit o první díl této série. Mezi řádky jsme na Sardenu už i recenzovali, takže to bude pro vás třešnička:-)

A dne 4.11. 2015 vám předkládáme druhou otázku:

  • Jak se jmenuje hlavní hrdina komiksu Mezi řádky?

A znovu platí, že svoje odpovědi i na 2. soutěžní otázku posílejte do nedělní půlnoci 8. 11. 2015 a do předmětu pro změnu napiště Mezi řádky. A nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

Máte tak dvojitou šanci v jednom týdnu něco vyhrát.