SOUTĚŽ: Darek Šmíd, Žrádlo pro psy: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 29.09.2015

Pro znalce Felixovy partičky rozhodně nebyl žádný problém dát seznam autorů jednotlivých dílů série zpaměti, no a ostatní si určitě mohli dojít pro radu ke strýčku Googlovi.

Takže:

Jiří Pavlovský
Ondřej S. Nečas
Dušan D. Fabian
Jakub Mařík
Martin D. Antonín
Darek Šmíd

A díky tomuhle seznamu si svůj devátý díl vysoutěžil Adam RAMBOUSEK z Brna.

Gratulujeme!


Výhru z této soutěže rozhodně nemusíme nijak dlouho představovat. Kdo si troufá tvrdit, že je fanouškem fantastiky a zároveň ještě nikdy neslyšel o Kladivu na čaroděje, nechť přehodnotí svoje priority:-) Nemusíte tu sérii nutně číst, ale určitě už jste o ní něco zaslechli. Klidně se čtením můžete začít u devátého dílu, jednotlivé díly totiž tvoří uzavřené epizody a nemusíte se bát, že by vám unikly nějaké zásadní souvislosti.

Již po několikáté se díky nakladatelství Epocha objevuje Kladivo na čaroděje v naší soutěži a tentokrát můžete vyhrát devátý díl s názvem Žrádlo pro psy. Hororové čtení pod vedoucí propiskou Jiřího Pavlovského pro vás zkomponoval Darek Šmíd. Chcete-li podrobnosti o knize, můžete si přečíst naši recenzi.

A soutěžní otázka?

  • Napište nám jména všech autorů, kteří se zatím stali součástí Felixova univerza a přispěli tak svou troškou do kladivní výhně.

Svoje odpovědi posílejte do půlnoci 27.9. 2015 na známou adresu sardensoutez@centrum.cz, do předmětu napište Žrádlo pro psy a nezapomeňte na svoji korespondenční adresu.

 

 

Přidat komentář