SOUTĚŽ o netradiční trofej: Hra o trůny - VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 18.04.2014

Tramtadadá! Máme pro vás vítěze neobvyklé výhry. A kdo byl osudem zvolem k tomu, aby si doma podkládal již napořád kávu erbovními znaky pánů ze Západozemí a odjinud?

Miroslav LEDVINKA z Karlových Varů

A abychom nezapomněli, čistě pro formu, kdyby se našel někdo, kdo to neví: autorem fantasy ságy Hra u trůny je G. R. R. Martin.

Vítězi gratulujeme a všichni ostatní se mohou ještě dnes vrhnout na další soutěžení. Též nezapomeňte, že stále máte šanci vyhrát bezpracně jeden výtisk časopisu CREW. Vítěze březnového kola se dozvíte již příští týden.


Kdo z fanoušků fantasy by neznal Hru o trůny. A pokud se náhodou stalo, že vás minula ta literární, určitě jste zaznamenali tu televizní, seriálovou z produkce HBO. Společnost Magic Box právě uvádí v Čechách na trh třetí řadu seriálu na DVD nosičích. My pro vás jako cenu do soutěže nemáme tuto sadu DVD, protože tu si koneckonců může koupit každý, ale sadu podtácků s motivy ze seriálu a něco takové (uznejte sami) hned tak nikde nekoupíte.

Stačí když nám odpovíte na nejjednodušší otázku na světě:

  • Kdo je autorem literární předlohy?

Svoje odpovědi zasílejete na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do středeční půlnoci 16. 4. 2014, do předmětu napište Hra o trůny a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

A pozor, termín ukončení soutěže je kratší než jste normálně zvyklí, tak svou šanci nepropásněte!

Přidat komentář