SOUTĚŽ: Výsledky soutěže o Audioknihu ERAGON

Článek od: Monika Slíva - 25.07.2012

Omlouváme se všem za delší čekání způsobené dílem prázdninami a dovolenkovým ulejváním a dílem technickým šumem. Nicméně vám konečně můžeme sdělit jméno výherce, který si záhy bude pouštět zvučný hlas Martina Stránského do oušek. Správnou odpověď poslalo všech 98 soutěžících, kteří odpověděli v řádném termínu vyhlášené soutěže.

Jméno českého herce bylo samozřejmě Martin Stránský.

A jméno výherce, či spíše výherkyně? Je jí Eliška Krejčíková ze Lhoty pod Libčany.

Elišce gratulujeme a na její emailovou adresu zasíláme pokyny, jakým způsobem si vyzvedne svojí virtuální elektronickou výhru.

Děkujem všem za ohlas a tentokrát také za trpělivost.

A nezapomeňte sledovat bedlivě naše stránky, neboť se nám zde během příštích pár dní bude soutěžně prohánět samotný Batman:-)

 


Dnešní knižní soutěž je tak trochu chytrá horákyně. Hrát totiž budete o knihu-neknihu! Dozvíte se příběh, ale nepřečtete ani řádku. Audioknih stále není na českém trhu extra velký výběr. Nejspíš proto se nakladatelství Fragment rozhodlo po nebývalém úspěchu celého Odkazu Dračích jezdců v papírové podobě, vydat první díl této tetralogie také v mluvené formě. Příběh Eragona a Safiry, odehrávající se v první knize ságy s názvem Eragon si tak můžete vychutnat kdekoli, třeba i na cestách za prací, kdy se musíte věnovat kroucení volantem a šlapání na pedály. Svůj velmi charismatický hlas propůjčil všem postavám jeden český (dnes už relativně známý) herec a dabér. A naše soutěžní otázka je nasnadě:

Jak zní celé jméno tohoto českého herce?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do pondělní půlnoci 25. června 2012 Do předmětu uveďte "Audiokniha" a nezapomeňte napsat svoje jméno a adresu. Jeden vylosovaný šťastlivec si poté může doma připravit příšlušné přehrávací zařízení (audiokniha vychází pouze digitálně ve formátu mp3), aby si mohl svoji výhru náležitě vychutnat.

Přidat komentář