AKCE: Vánoční bazar Terryho Pratchetta

Článek od: Anonym - 20.11.2011

10. prosince se bude v restauraci U Matouše, Matoušova 6, Praha 5 pořádat benefiční zeměplošský vánoční bazar, jehož část výtěžku půjde na veřejnou sbírku na podporu výzkumu Alzheimerovy nemoci, kterou trpí i Terry Pratchett. Od 12 do 17 hodin tak zde budete moci koupit vánoční dárky pro své blízké nebo i pro sebe, sehnat si tradiční nebo zeměplošské vánoční ozdoby či budete moci ochutnat některé zeměplošské pokrmy podle receptů Stařenky Oggové, navíc tím přispějete na charitativní činnost.

Pokud se chcete do akce zapojit jako prodejci, stačí zaslat svou žádost a soupis věcí, které nabízíte, na e-mail vehali@discworld.cz. Vaše předměty však musí spadat do jedné z kategorií, které se budou na bazaru prodávat:

  • - zeměplošské předměty,
  • - knihy,
  • - elektronika,
  • - bižuterie,
  • - cukroví a jiné pochutiny,
  • - vánoční dekorace
  • - jiné dekorace.

Pokud si nejste jistí, zda vaše nabízené zboží patří do některé z těchto kategorií, můžete se informovat v události na Facebooku nebo na e-mailu vehali@discworld.cz.

Podmínkou je, že minimálně 30 % zisku z vašeho prodeje věnujete do sbírky. Předměty můžete donést až na začátek akce, pouze nás v takovém případě informujte, co chcete prodávat (e-mail vehali@discworld.cz). Neprodané zboží a utržené peníze si můžete přijít vyzvednout kolem 18:00 hodin.

Těšíme se na vaši účast. Je to neopakovatelná příležitost získat vhodné dárky k Vánocům, a to nejen pro příznivce Zeměplochy.

S vánočním bazarem je také na stejném místě a ve stejnou dobu spojen pravidelný zeměplošský sraz fanoušků Zeměplochy, což je ideální příležitost seznámit se s jinými příznivci díla Terryho Pratchetta.

Další podrobnosti o akci můžete sledovat také na fóru U Prokopnutého bubnu.

A přece kráčí!

Rada Klubu Terryho Pratchetta

Přidat komentář