PR+WEB: CORAABIA se už brzy otevře veřejnosti

Článek od: Anonym - 24.09.2011

České vývojářské studio ARK8 na tiskové konferenci pořádané v klubu Cross potvrdilo vydání své hry Coraabia ještě v průběhu letošního podzimu. Hra bude od počátku dostupná zcela zdarma s kompletně přístupnou základní edicí čítající 200 karet, možnost nakupovat nové karty přibude s příchodem první rozšiřující sady v první části příštího roku.

Naši rezavým větrem ošlehaní betatesteři už stačili odehrát na 20 tisíc her a brzy je čeká střetnutí s přívalem čerstvých Coraabianů z celého vesmíru. Hra se již v průběhu října otevře první tisícovce hráčů z řad běžné veřejnosti s tím, že počítadlo obyvatel Coraabu budeme postupně navyšovat o další tisíce hráčů až k úplnému otevření podle toho, jak technická stránka hry obstojí ve střetu s realitou.

Největší změnou je fakt, že pro první měsíce bude hra navzdory původním plánům zpřístupněna zcela zdarma. Klasický prodej boosterů s novými kartami za velmi příznivé ceny začne až s příchodem první rozšiřující sady v příštím roce a všechny karty z rozsáhlé základní edice tak budou hned od počátku dostupné v rámci vnitřní ekonomiky.

Protože ale vývoj hry ARK8 něco stojí, budou se všichni hráči zároveň moci dobrovolně zapojit do programu Donate. Ten bude spuštěn už během tohoto týdne a bude mít dvě různé úrovně. S Coraabian Packem v hodnotě 390 korun si hráč předplatí 200 xotů na budoucí nákup boosterů s příchodem rozšiřující edice (ekvivalent osmi boosterů) a zároveň získá pětici exkluzivních avatarů a pět silných collectorských karet. Iblort Pack za 990 korun navíc obsahuje tričko Coraabia, plakát a placky.

Veškeré aktuální informace mohou fanouškové Coraabie získat na facebookové stránce facebook.com/coraabia, případně přihlášením se k odebírání newsletteru na webu coraabia.cz nebo coraabia.com. Tým vývojářů velmi dbá na otevřenou komunikaci s betatestery i fanoušky, pravidelně vyhodnocuje zpětnou vazbu a vydatně zásobuje všechny příznivce exkluzivními materiály a informacemi.

Přidat komentář