FILM: Madagaskar 3 (Madagascar 3: Europe's Most Wanted)

Článek od: Petr Simcik - 11.06.2012

Chcete svým dětem dopřát maximální zábavu zahrnující tunu smíchu, růžové slony, tygra proskakujícího hořícím kroužkem na klíče, oslepující neonové barvy a pop až disko muziku? Ne, opravdu vás nenabádám, abyste nakoupili jointy, trochu barevnejch pilulí a poslali drobotinu na psychedelický trip! Přesně to a mnohem více vám totiž nabízí nový Madagaskar ve 3D, a to za zhruba stejnou cenu jako výše popsaný chemický koktejl.

KOMIKS: The Spider - Pavúk spravodlivosti...

Článek od: Marek Keram Barányi - 04.06.2012

Po Green Hornetovi, Buckovi Rogersovi a Shadowovi sa dočkal modernej adaptácie ďalší pulpový hrdina, ktorého meno inšpirovalo Stana Lee k pomenovaniu Spider-Mana. Spider sa prvýkrát objavil v roku 1933 v pulpovom magazíne jednoducho nazvanom „The Spider“ a v podstate vznikol iba preto, aby konkuroval Shadowovi. A podobne ako Shadow, aj Spider bol v civile bohatší než Donald Trump a bojoval proti zločinu. Tu je jeho príbeh.

RECENZE: Richard A. Knaak, Noc draka

Článek od: Štěpán Jura - 03.06.2012

Krasus - mnohým známý jako rudý drak Korialstrasz - nyní cítí, že zlo Grim Batolu znovu ohrožuje ty, kteří jsou mu blízcí. Je odhodlaný se tentokrát zlu hory postavit sám, ovšem netuší, že k ní z různých důvodů míří i jiní, ani že nakonec odhalí obludnou pravdu, která by všem nejen mohla přinést smrt, ale také započít novou éru zkázy a temnoty.

KOMIKS: Dan the Unharmable -Nezraniteľný...

Článek od: Marek Keram Barányi - 29.05.2012

Vyzerá to tak, že David Lapham konečne dostal všetky svoje zvrhlé myšlienky z hlavy. Tento rok sa mu na poli vydavateľstva Avatar ujali dve série: Ferals a Dan the Unharmable. Prvá séria pojednáva o vlkolakoch, ktorý si urobili z jedného amerického zapadákova svoj vlastný bitúnok.  A keďže je to jeden veľký gorefest, o ktorý nemám záujem, rozhodol som sa, že mrknem na prvé číslo o nezraniteľnom Danovi.

RECENZE: James Barclay, Zloděj úsvitu (Kroniky Havranů 1)

Článek od: Petr Vařák - 28.05.2012

Havrani – malá jednotka elitních žoldnéřů, obávaná po celé Balaii. Hirad Srdcoled, Neznámý válečník, Silendor Larn nebo julatský mág Ilkar – stačí vyslovit jediné z těchto jmen a nepřítel bere nohy na ramena. Léta strávená bojem v nejrůznějších válkách však na každém zanechají své stopy, proto naši hrdinové plánují odejít na zasloužený odpočinek. Nakonec však přijmou ještě poslední zakázku. Úkol zpočátku nevypadá složitě...

RECENZE: Harry Harrison, První planeta smrti

Článek od: pagi - 27.05.2012

Jason dinAlt je hazardní hráč - jen s tím rozdílem, že nepotřebuje používat poznamenané karty, falešné kostky a magnetickou ruletu. K vyhrávání mu stačí jeho paranormální schopnosti. Jason dinAlt je sice neumí stoprocentně ovládat, ale určitě pozná, kdy je má.

KOMIKS: Ultimate Spider-Man a spol. 1

Článek od: Martin Stručovský - 24.05.2012

Tak i my jsme se dočkali. Po 22 letech od Sametové revoluce, kdy nás nakladatele zásobují tím nejlepším ze světového komiksu, přichází Crew s absolutní bombou – sešitovou řadou. Samozřejmě, že v USA je něco takového na denním pořádku, ale u nás? Kromě Star Wars od Egmontu se jedná o prakticky vyhynulý druh. A o to větší radost bychom měli mít, zvlášť s ohledem na to, co nás čeká v prvním sešitě.

KOMIKS: The secret history of D. B. Cooper - Bojisko, ľudská myseľ...

Článek od: Marek Keram Barányi - 23.05.2012

Občas sa stane, že pri pátraní po nových komiksoch narazíte na titul, ktorý na prvý pohľad upúta obálkou, alebo kresbou, ale jeho príbeh je neskutočnou šialenosťou. Aby ste ma pochopili správne, tak nehovorím o šialenostiach, aké som vám predstavil kedysi. The secret history of D. B. Cooper je neskutočný mindfuck. Doslova. Myseľ je totiž jedna z vecí, ktorá zohráva v príbehu tohto komiksu veľkú úlohu.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Recenze